Πώς θα απαλλαγείτε από το λογισμικό υποκλοπής spyware

Πολλά είδη ανεπιθύμητου λογισμικού, μεταξύ των οποίων και το λογισμικό υποκλοπής spyware, έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι δύσκολο να αφαιρεθούν. Εάν επιχειρήσετε να καταργήσετε την εγκατάσταση αυτού του λογισμικού όπως οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα, θα διαπιστώσετε ότι επανεμφανίζεται μόλις κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή.

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην κατάργηση της εγκατάστασης του ανεπιθύμητου λογισμικού, ίσως χρειαστεί να κάνετε λήψη κάποιου εργαλείου για να εκτελέσει την ενέργεια αυτή για λογαριασμό σας. Αρκετές εταιρείες προσφέρουν, δωρεάν ή με μικρό κόστος, λογισμικό που ελέγχει εάν στον υπολογιστή σας έχει εγκατασταθεί λογισμικό υποκλοπής spyware και άλλο ανεπιθύμητο λογισμικό, και σας βοηθά να το αφαιρέσετε.

Τα πακέτα υπηρεσίας που προσφέρουν ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών Internet (ISP) περιλαμβάνουν λογισμικό προστασίας από λογισμικό υποκλοπής. Ελέγξτε εάν ο δικός σας πάροχος ISP προσφέρει ή συνιστά κάποιο σχετικό εργαλείο. Εάν ο δικός σας πάροχος ISP δεν προσφέρει κάποιο εργαλείο αφαίρεσης λογισμικού υποκλοπής spyware και άλλου ανεπιθύμητου λογισμικού, ζητήστε από κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε να σας προτείνει κάποιο εργαλείο ή ανατρέξτε στον κατάλογο που ακολουθεί για να δείτε μερικά γνωστά εργαλεία.

Έχετε υπ” όψιν ότι, εάν αφαιρέσετε το ανεπιθύμητο λογισμικό χρησιμοποιώντας κάποιο από αυτά τα εργαλεία, ενδεχομένως να μην μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε τα δωρεάν προγράμματα που συνοδεύουν το λογισμικό υποκλοπής.

Για να αφαιρέσετε το λογισμικό υποκλοπής spyware
1. Κάντε λήψη του νέου Windows Defender ή κάποιου άλλου εργαλείου κατάργησης λογισμικού spyware .
2. Εκτελέστε το εργαλείο για να ελέγξετε εάν στον υπολογιστή σας υπάρχει εγκατεστημένο λογισμικό υποκλοπής spyware και άλλο ανεπιθύμητο λογισμικό.
3. Ελέγξτε εάν τα αρχεία που εντόπισε το εργαλείο περιέχουν λογισμικό υποκλοπής spyware και άλλο ανεπιθύμητο λογισμικό.
4. Επιλέξτε τα ύποπτα αρχεία, για να τα αφαιρέσετε ακολουθώντας τις οδηγίες του εργαλείου.Anastasis KingStyle

PC Technical,Ethical Hacker,Cyber Security Expert,Cyber Security Analyst,Information Security Researcher,Part-Time Hacker,Child Pornography & Sexual Abuse Combat


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *