Επίθεση DDoS εναντίον του SCH.GR από τους Greek Electronic Army!

Επίθεση DDoS πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, όπως ενημερωθήκαμε με ηλεκτρονικό μήνυμα, εναντίον της ιστοσελίδας SCH.GR από τους Greek Electronic Army.

Η Επίθεση DDoS πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες που μας κοινοποιήθηκαν, από τον BlackAnon ο οποίος ανήκει κατά δήλωσή του στην ομάδα Greek Electronic Army.

Η Επίθεση DDoS  σύμφωνα με συνομιλία που είχαμε με τον BlackAnon, πραγματοποιήθηκε ως πράξη διαμαρτυρίας στην μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Θυμίζουμε ότι πριν μερικές ημέρες, είχε πραγματοποιηθεί επίθεση εναντίον κόμβων του Σχολικού Δικτύου με παράλληλη αλλοίωση ιστοσελίδων για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Για την πραγματοποίηση της επίθεσης ο BlackAnon μας δήλωσε ότι χρησιμοποίησε εργαλείο που έχει δημιουργήσει/ρυθμίσει ο ίδιος για να πραγματοποιεί επίθεσης με χρήση εξυπηρετητών στο εξωτερικό.

Ζητώντας τεχνικές διευκρινήσεις για τον τρόπο επίθεσης που πραγματοποίησε, μας ενημέρωσε ότι το μέγιστο bandwidth που χρησιμοποίησε κατά την διεξαγωγή της επίθεσης ήταν, όπως μας αναφέρει 216gbps (?!?).

Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές η πρόσβαση στην σελίδα του Σχολικού Δικτύου SCH.GR δεν είναι εφικτή και όποιος επισκεφτεί τον σύνδεσμο www.sch.gr λαμβάνει μήνυμα σφάλματος, ενώ οBlackAnon μας έστειλε την παρακάτω εικόνα:

 

sch.gr.ddos SCH.GR

 

Πηγή : secnewsAnastasis KingStyle

PC Technical,Ethical Hacker,Cyber Security Expert,Cyber Security Analyst,Information Security Researcher,Part-Time Hacker,Child Pornography & Sexual Abuse Combat


One thought on “Επίθεση DDoS εναντίον του SCH.GR από τους Greek Electronic Army!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *